Nordic ware Magnolia kakkuvuoka

Nordic Ware -ihania kakkuvuokia ja muita leivontatuotteita

Todella kauniita ja klassisen tyylikkäitä kahvikakkuvuokia löytyy esimerkiksi amerikkalaisesta Nordic Ware -mallistosta. Nordic Warella on pitkä kokemus leivonta- ja keittiötuotteiden valmistamisesta vuodesta 1946 alkaen. Nordic Waren tunnetuimpia tuotteita ovat kakkuvuoat. Heiltä tulee jatkuvasti saataville uusia malleja. Kakkuvuokia löytyy isoja ja pieniä sekä monen muotoisia.

Nordic Ware -vuokien ominaisuuksia

Nordic Ware -vuoat ovat melko hintavia, mutta ne ovat erittäin laadukkaita ja hintansa arvoisia. Vuokien korkea laatu takaa hyvän ja tasaisen paistotuloksen.

Suositeltavaa on voidella vuoka voilla ja kevyesti jauhottaa vehnäjauhoilla. Valmistaja ei suosittele vuokasprayn käyttämistä. Vuoissa on ihanat yksityiskohtaiset kuvioinnit. Kakut kypsyvät näissä vuoissa nopeammin, joten kannattaa säätää uunin lämpötila hiukan pienemmälle ja antaa kakkujen jäähtyä noin 15 minuuttia ennen kumoamista. Kakut irtoavat vuoista helposti. Vuoat ovat helposti puhdistettavia ja ne kannattaa pestä käsin.

Nordic Waren monipuolinen tuotevalikoima

Nordic Waren mallisto on monipuolinen. Sieltä löytyy monen muotoisia ja -kokoisia kakkuvuokia ja leivontavuokia:

-junavuoka

-merirosvolaivavuoka

-linnan muotoinen vuoka (*Osta vuoka täältä)

-piparkakkutalon muotoinen vuoka

-Luurangon muotoisia vuokia

-muffinssi- ja kuppikakkuvuokia

Nordic Waren valikoimassa on myös muita mielenkiintoisia tuotteita saatavilla esimerkiksi ohukaispannu hymynaamoilla.

Linna kakkuvuoka

Kauniita Nordic Waren kahvikakkuvuokia

Esimerkiksi Nordic Waren Heritage, Crystal cut, Magnolia, Anniversary, Crown, Jubilee ja harvest leaves ovat kauniita kahvikakkuvuokia. Näissä saattaa olla ainut ongelma se, että ei osaa päättää minkä näistä ihanuuksista haluaa.

Saatavilla on myös ihania vuokia, joilla voi tehdä monta pikkukakkua kerralla. Katso lisää *täältä.

Nordic Ware Swirl Bundlette vuoka

Laadukas kakkuvuoka on hyvä ostos

Hyvä kakkuvuoka on laadukas, kestävä ja helppokäyttöinen. Hyvä leivontakokemus on varmempaa, kun on hyvät leivontavälineet ja oikeanlainen kakkuvuoka. Huonot leivontavälineet voivat aiheuttaa monenlaista hankaluutta, eikä pahimmassa tapauksessa kakku onnistu ollenkaan.

Monet Nordic Ware kakkuvuokia käyttäneet ovat olleet tyytyväisiä ja ovat kokeneet kakkujen onnistuvan varmasti näillä vuoilla. Nordic Waren vuoat ovat hintansa arvoisia, koska ne ovat kauniita ja todella laadukkaita.

Nordic Waren kakkuvuokia voi ostaa monesta paikasta (kivijalkamyymälät, marketit ja nettikaupat). Kakkuvuokaa ei kannata ostaa hätiköiden ja etukäteen kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haluat vuoalta. Nettikaupasta ostaminen on helppoa, koska voit rauhassa vertailla eri tuotteita ennen ostopäätöstä. Muista aina lukea oman vuokasi käyttöohje ennen käyttöä!

Nordic Waren tuotteita voit ostaa *täältä!