Leivonta joulukalenteri

Joulukalenteri leipojalle 2023 – Tutustu parhaisiin joulukalenteri vaihtoehtoihin!

Oletko miettinyt, että mistä löytyisi sopiva joulukalenteri leipomisesta tykkäävälle henkilölle? Ehkä se henkilö olet sinä itse tai joku läheisesi. Keräsimme tähän kirjoitukseen muutamia joulukalenteri vaihtoehtoja, joista uskomme jauhopeukaloiden pitävän. Lue lisää ja löydä paras joulukalenteri vuodelle 2022!

1. Confetti joulukalenteri

Confetti myy tänäkin vuonna ihastuttavaa joulukalenteria. Jos tästä kalenterista haaveilee, kannattaa olla nopea, sillä saatavilla on vain rajoitettu erä. Tutustu kalenteriin täällä!

2. Marmeladijoulukalenteri

Coolstuffilta voi ostaa ylellisen marmeladijoulukalenterin. Tämä ilahduttaa varmasti jokaista leipojaa. Tämän joulukalenterin ihastuttavat marmeladit ovat peräisin Ranskan Les Confitures a l’Anciennenesta. Marmeladit on pakattu söpöihin pieniin lasipurkkeihin. Tuotteita voi käyttää esimerkiksi leivän tai leipomusten päällä. Makuja on yhteensä 12 erilaista ja mukana on makeiden herkkujen lisäksi myös suolaisia vaihtoehtoja. Miltä kuulostaisi kirsikkaluumun, kultaisen kukkahunajan tai hasselpähkinäsuklaan makuiset herkkumarmeladit? *Tilaa marmeladijoulukalenteri täältä.

3. Tee se itse -joulukalenteri

Tee se itse -joulukalenteri on myöskin hyvä vaihtoehto. Tällöin luukut voi täyttää itse leivontaan liittyvillä tuotteilla. Saatavilla on valmiita aihioita tällaista kalenteria varten. *Katso esimerkiksi tämä kalenteripohja, josta löytyy lokeroita kolmessa ei koossa.

Mitä tee se itse -joulukalenteriin voisi piilottaa?

Itse täytettävään joulukalenteriin voi laittaa yllätyksiksi oikeastaan mitä vain. Toki, kun kyseessä on paras joulukalenteri leipojalle, kannattaa yllätysten liittyä jollain tavalla leivontaan. Myös se kannattaa huomioida, että kaiken kokoiset yllätykset eivät välttämättä sovi valmiisiin kalenteripohjiin. Mutta hätä ei ole sen näköinen, jos haluaa piilottaa kookkaampia yllätyksiä. Aina voi tehdä riittävän isot yllätyslaatikot esimerkiksi pahvilaatikoista, jotka koristelee kauniiksi.

Vinkkejä yllätyksiin:

-Leivontamuotit

-Tyllat

-Koristeet

-Vuoat → *Esimerkiksi isot muffinssivuoat

-Kimallejauheet

-Koristetikut

-Resepti + raaka-aineet

-Nuolijat

-Konvehtimuotti → Yksi hyvä idea joulukalenterin yllätykseksi konvehtimuotti. Jos tämän laittaa joulukuun ensimmäisten päivien luukkuun, ehtii tällä valmistaa vaikka suklaiset konvehdit joululahjoiksi. *Tilaa täältä!

-Munanerotin

-Pursotinpussi → *Esimerkiksi tämä silikoninen

-Pursotinpussin pidike → Tämä, jos mikä on loistava apuri leipojalle. Todennäköisesti suurin osa leipojista tuskailee saman ongelman kanssa: miten täyttää siististi pursotinpussi, kun kädet eivät tunnu riittävän. *Tutustu täältä tuotteeseen

Löytyikö näistä tarpeellisia vinkkejä ja ideoita joulukalenterin hankintaa varten? Puuttuiko mielestäsi joku leipojalle sopiva kalenteri esittelystä? Kerro meille se täällä ja tutustumme siihen!